Κοινοποίηση


Εντοπίστηκε σώος ο 4χρονος που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στην Αθήνα τον περασμένο Δεκέμβριο. Για την υπόθεση είχε ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός Amber Alert.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώνει πως ο ανήλικος εντοπίστηκε να φιλοξενείται σε δημόσιο χώρο κοινωνικής προστασίας για παιδιά στην Αθήνα.

Στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου, όπως γίνεται γνωστό, ένας άνδρας τον είχε παραδώσει στις αστυνομικές αρχές και κατόπιν εισαγγελικής εντολής το παιδί μεταφέρθηκε σε παιδιατρικό νοσοκομείο για να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.

Παράλληλα, η αστυνομία έκανε έρευνα για τον εντοπισμό συγγενικών του προσώπων και μετά από κάποιο διάστημα παραμονής σε νοσοκομείο, μεταφέρθηκε σε δημόσιο χώρο κοινωνικής προστασίας παιδιών.

Μέσω της δημοσιοποίησης των στοιχείων και της φωτογραφίας του παιδιού, άτομα του προσωπικού του χώρου κοινωνικής φροντίδας, τον αναγνώρισαν και ενημέρωσαν για το πού βρίσκεται.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.