Κοινοποίηση

Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση σεμιναριακού χαρακτήρα (Webinar) διοργανώνει την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020, ώρα 8:00 μ.μ. η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας – Εθελοντισμού και Αθλητισμού του Δήμου Καστοριάς σε συνεργασία με την Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδος και τη συμβολή του Βουλευτή Καστοριάς κ. Ζήση Τζηκαλάγια (Ιατρό-Πνευμονολόγο).

Στην πρωτότυπη αυτή “εκδήλωση” θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για το επίκαιρο θέμα της εποχιακής γρίπης, του εμβολιασμού και φυσικά για όλες τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τον Covid-19.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα στον σύνδεσμο https://forms.gle/Jj8gccpDmwtdrWZD9 μέσα από την οποία μπορούν να υποβάλλουν και τα ερωτήματά τους, ενώ το link για την παρακολούθηση της σύνδεσης θα δημοσιοποιηθεί άμεσα.

Σημειώνεται ότι την τεχνική υποστήριξη του όλου εγχειρήματος έχει το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) του Δήμου Καστοριάς, ενώ περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλ. 2467021026

Πρόγραμμα διαδικτυακής ενημερωτικής εκδήλωσης (Webinar)

Χαιρετισμοί Διοργανωτών

Εισαγωγή – Παρουσίαση: Σταματούλα Τσικρικά MD, MSc, PhD
Πνευμονολόγος – Φυματιολόγος ΓΝΘΑ “Σωτηρία”,
Πρόεδρος της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδος,
Secretary of ERS Group 6.3: Tobacco, Smoking Control and Health Education,
Διδάκτωρ EKΠA, MSc Δημόσιας Υγείας,
MSc Διεθνή Ιατρική – Διαχείριση Κρίσεων Υγείας

Διάλεξη – Ομιλητής: Παναγιώτης Μπόγλου
Πνευμονολόγος – Φυματιολόγος,
Διδάκτωρ ΔΠΘ, Ιδιώτης Ιατρός,
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδος΄

Ερωτήσεις – Παρεμβάσεις – Συζήτηση – Σύνοψη

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.