Κοινοποίηση


Καλεσμένος στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε καλεσμένος ο γνωστός ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο οποίος μίλησε για το επάγγελμά του, την επιτυχία του “Έτερος Εγώ”, όπου πρωταγωνιστεί, την προστασία της προσωπικής του ζωής, τους φόβους του, αλλά και την τραγική απώλεια του κολλητού του στα 24 από τροχαίο.

Για την προσωπική του ζωή

Για την προσωπική του ζωή, την οποία προστατεύει από τα φώτα της δημοσιότητας, μίλησε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: “Δεν αυτοπεριορίζομαι, καμιά φορά καταπιέζομαι, αλλά είναι δικό μου κομμάτι. Θέλω να τους προστατεύω όλους αυτούς τους ανθρώπους. Είναι οι αγαπημένοι μου άνθρωποι. Τα κομμάτια της προσωπικής μου ζωής είναι δικά μου και οφείλω να τα προστατεύω. Εκτός αν για κάποιον λόγο για κάτι που θέλοντας και μη θα βγει θα το πεις, δεν θα το κρύψεις”.

“Προτιμώ τους ιππότες από τους αλήτες. Είμαι παλαιάς κοπής αρσενικό με όλα τα καλά και τα κακά του. Μεγαλώνοντας αρχίζεις να καταλαβαίνεις ότι όλα είναι τραγικά μάταια. Εγώ είμαι ο δύσκολος στις σχέσεις”, πρόσθεσε.

Το τροχαίο του κολλητού του στα 24

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στην τραγική απώλεια του κολλητού του σε ηλικία 24 χρονών, που “έφυγε” από τροχαίο, κάτι που τον έκανε να μην θεωρεί πια τίποτα δεδομένο.

Όπως είπε: “Ήταν η πρώτη μου άδεια στο στρατό. Μάιος του 2002. Υπάρχει μια σκηνή στο “Έτερος Εγώ” που η Ιωάννα Κολλιοπούλου λέει στον Λαΐνη “ξύπνα, ξύπνα” και αυτός ξυπνάει. Κάτι αντίστοιχο. Για μένα ήταν ένα τεράστιο ξύπνημα στα 24 μου. Ήταν ένα ξύπνα, αντιμετώπισε τους ανθρώπους, μη θεωρείς τίποτα δεδομένο. Να λες ευχαριστώ, να αγαπάς, με όλα τα λάθη. Μετά ήρθαν κι άλλοι θάνατοι. Δεν παίρνω τίποτα δεδομένο. Το τροχαίο του κολλητού μου ήταν τεράστιο χαστούκι. Ήταν σοκαριστικό”.

Οι φόβοι του

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μίλησε για τους φόβους του, λέγοντας μεταξύ άλλων πως τον φοβίζει η μηχανή, παρόλο που την οδηγεί, αλλά περισσότερο η βία.

“Η μηχανή με φοβίζει, γι’ αυτό την οδηγάω. Μου δημιουργεί ένα περίεργο συναίσθημα. Αυτό που με φοβίζει περισσότερο είναι η βία γιατί ξέρω ότι την έχω μέσα μου και μπορώ να ασκήσω βία και εγώ. Δεν το έχω κάνει. Βλέπω κάτι και θυμώνω και ασυναίσθητα το πρώτο πράγμα που θέλεις να κάνεις είναι να ανταποδώσεις. Αλλά είναι λάθος. Ζει με το μίσος”, ανέφερε.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.