Κοινοποίηση


Καλεσμένος στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” στον Alpha βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (30/06) ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Το γνωστό μοντέλο μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τα παιδικά του χρόνια και τον χωρισμό των γονιών του, τον παππού του, την εμπειρία του δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη, την επιθυμία του να κάνει οικογένεια και τον πρόσφατο χωρισμό του με τη Μαρία Καλάβρια.

Η συγκίνηση για τον παππού του

Μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια και την αγάπη του προς τον παππού του, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή, λύγισε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

“Ο παππούς μου με έμαθε να είμαι ευγενής και να σε΄βομαι Είναι το καλύτερο δώρο που μου έκανε. Λόγω του χωρισμού των γονιών μου πήρα γρήγορα τη ζωή στα χέρια μου. Δεν προσπάθησα ποτέ να μάθω την αιτία χωρισμού τους. Το πατρικό πρότυπο το βρήκα στον παππού μου. Ήταν ένας άνθρωπος ευγενικός, μιλούσε σε όλους με ευγένεια και σεβασμό. Δεν είχε εκπαίδευση, αλλά ήταν έξυπνος, ήξερε πώς να επιβιώσει. Για μένα, ο παππούς μου ήταν ένας πολύ όμορφος σταθμός της ζωής μου”, είπε βουρκωμένος.

Το κεφάλαιο “Ελένη Μενεγάκη”

Το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε και σε όσα έμαθε πλάι στην Ελένη Μενεγάκη, την περίοδο που έκανε την εμφάνισή του στην τηλεόραση. Όπως είπε:

“Η Ελένη με βρήκε όταν πήγα για συνέντευξη στην εκπομπή της. Μάλλον της έκανα. Ήμουν τρεις χρονιές μαζί της, κάναμε ένα κενό και μετά ξαναήμουν. Τρομερό σχολείο. Σαν παιδί μου κόπηκαν καν πολύ τα φτερά. Κόπηκε ο αυθορμητισμός μου γιατί η Ελένη είναι τρομερά επαγγελματίας. Αυτό που έχει κάνει δεν είναι τυχαίο, είναι σκληρή δουλειά, είναι όλα μελετημένα. Είναι μάθημα για πανεπιστήμιο. Ήταν η ανώριμη πλευρά της τηλεοπτικής μου προβολής. Τα μαθήματα τα πήρα στον έναν χρόνο κενό από την Ελένη. Πήρα πάρα πολλά πράγματα από την Ελένη που είμαι ευγνώμων. Δεν με έφερε ποτέ σε δύσκολη θέση, δεν μίλησε ποτέ για την προσωπική μου ζωή, ό,τι και να ήθελα ήταν εκείΗ Ελένη είναι μια προστατευμένη εκπομπή. Δεν έχει κατακρίνει, δεν έχει κάνει κακό σε άνθρωπο, δεν αρέσει να μιλάνε ποτέ άσχημα για κανέναν. Δεν θα πήγαινα σε μια εκπομπή που θα έκρινε τη ζωή άλλων”.

Ο χωρισμός με τη Μαρία Καλάβρια

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δήλωσε πως είναι έτοιμος να γίνει πατέρας, πως θέλει να κάνει οικογένεια και ότι περιμένει να έρθει στη ζωή του ένα πρόσωπο που θα τα σαρώσει όλα, ενώ αναφέρθηκε και στον χωρισμό του με τη Μαρία Καλάβρια, λέγοντας:

“Δεν είναι εύκολο να συνυπάρχουμε επαγγελματικά αλλά ποτέ δεν επέλεγα τον εύκολο δρόμο. Τη Μαρία δεν θέλω να τη βγάλω από τη ζωή μου. Οπότε προσπαθώ να κάνω το ακατόρθωτο. Το μυαλό μου και η ψυχή μου είναι alert για τη Μαρία Καλάβρια. Ενδιαφέρομαι ακόμα πολύ. Η Μαρία έχει ολοκληρώσει την οικογένειά της δεν θα ήθελα να τη βάλω σε μια περιπέτεια να το κάνει για μένα. Ο χωρισμός -χωρίς να παύουν να υπάρχουν συναισθήματα- ήταν η καλύτερη εξέλιξη στη σχέση μου με τη Μαρία. Αν θέλει να κάνει οικογένεια μαζί μου πρέπει να το πει”.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.