Κοινοποίηση


Ο Γιάννης Σπαλιάρας, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, ”Φλερτ” και μίλησε για το εξωτερικό, τονίζοντας πώς ήταν αρκετά τυχερός, καθώς συμμετείχε σε δύο διεθνείς παραγωγές, στο Μεξικό για το Netflix και μετά από δύο μήνες στο Ιράν.

Χαρακτηριστικά για το Μεξικό είπε: ”Νομίζω το να πας στο Μεξικό αποτελεί από μόνο του μία τεράστια εμπειρία, είναι μία πολύ όμορφη χώρα, ενώ οι Μεξικάνοι μοιάζουν πολύ με τους Έλληνες”.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στο ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε στο Ιράν την εποχή του κορονοϊου, μιλώντας για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, τόσο λόγω της πανδημίας, όσο και λόγω των τεταμένων σχέσεων του Ιράν με τις ΗΠΑ.

Μάλιστα για τη συμμετοχή του στην Ιρανική παραγωγή τόνισε: ”πολλά από τα γυρίσματα πραγματοποίηθηκαν στην έρημο, ενώ χρειαζόταν να σηκώνεσαι από τις 04:30 το πρωί για να προετοιμαστείς για το γύρισμα”.

Τέλος, όσο αφορά για το αν είναι χαρούμενος, απάντησε το εξής: ”ήμουν πάρα πολύ χαρούμενος, όταν μάλιστα με καλούν από τέτοιες παραγωγές παθαίνω υπερένταση, έχω νευρικότητα, αλλά τώρα προσγειώθηκα στην ελληνική πραγματικότητα”.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.