Κοινοποίηση


Στη δημοσιότητα ήρθε ένα βίντεο – ντοκουμέντο και δείχνει τις στιγμές λίγο πριν σημειωθεί το φονικό τροχαίο στην Καλλιθέα με θύμα μια 13χρονη, καθώς διακρίνεται ο οδηγός να τρέχει με μεγάλη ταχύτητα και να περνάει κόκκινο.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Tlive», ο οδηγός είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και φέρεται να παραβίασε κόκκινο σηματοδότη λίγα μέτρα πριν χτυπήσει θανάσιμα το κοριτσάκι.

Από τη σύγκρουση, το παιδάκι εκτοξεύτηκε στον αέρα, ενώ το όχημα προσέκρουσε σε νησίδα του δρόμου.

Μάλιστα, η εκπομπή του Alpha ανέφερε πως ο οδηγός φέρεται ότι προσπάθησε να «κόψει» αριστερά για να αποφύγει το παιδί, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία

Αντιμέτωπος με το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης από την οποία προέκυψε θάνατος είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου. Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του οδηγού και για το πλημμέλημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια. Η υπόθεση, πλέον, βρίσκεται στα χέρια του αρμόδιου ανακριτή στον οποίο θα απολογηθεί ο 32χρονος κατηγορούμενος.

Υπενθυμίζεται, ότι όλα έγιναν λίγο μετά τις 2 χθες το μεσημέρι όταν το αυτοκίνητο κατέβαινε τη Θησέως με κατεύθυνση προς Τζιτζιφιές.

Η 12χρονη, μαζί με την 14χρονη αδελφή της, προσπάθησαν να περάσουν το δρόμο προκειμένου να πάνε στην απέναντι στάση λεωφορείου. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το αυτοκίνητο παρέσυρε το παιδί το οποίο στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.