Κοινοποίηση


Στην τηλεοπτική διαφήμιση, η οποία βρίσκεται ήδη στον αέρα από τις 25 Μαΐου, παρουσιάζεται με τρόπο χιουμοριστικό και ευρηματικό, η ανανεωμένη και εμπλουτισμένη με τις λοσιόν TAI LOTION FORTE FAMILY και TAI LOTION KIDS, σειρά εντομοαπωθητικών ΤΑΙ, η οποία είναι απόλυτα ασφαλής, χωρίς άρωμα, 100% αποτελεσματική και VEGAN.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ της ΤΑΙ Α.Β.Ε.Ε στο παρακάτω Link.

Η προϊοντική γκάμα της ΤΑΙ Α.Β.Ε.Ε περιλαμβάνει προϊόντα τα οποία έχουν ελεγχθεί και εγκριθεί από διεθνείς δερματολογικούς φορείς και Ινστιτούτα, διαθέτουν CE και πληρούν όλες τις προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

Η ΤΑΙ Α.Β.Ε.Ε, μια διαρκώς αναπτυσσόμενη Ελληνική εταιρεία, από το 1989 και για 30 χρόνια τώρα, δημιουργεί και προσφέρει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, με σεβασμό πάντα στις προτιμήσεις και τις αξίες του καταναλωτή, αποδεικνύοντας ότι τα προϊόντα που δεν προδίδουν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών μπορούν να αντέξουν στο χρόνο.

Η εταιρία ΤΑΙ Α.Β.Ε.Ε., προσφέρει μέρος των εσόδων από την πώληση της σειράς εντομοαπωθητικών ΤΑΙ, στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί», στηρίζοντας το κοινωφελές της έργο. Αγοράζοντας και εσείς κάποιο από τα προϊόντα της σειράς εντομοαπωθητικών ΤΑΙ, συμμετέχετε στην προσπάθειά μας.

Επισκεφτείτε το site της ΤΑΙ Α.Β.Ε.Ε, www.tai.gr, όπου θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τα προϊόντα και την προϊοντική γκάμα της εταιρείας, καθώς και τo site των www.kounoupia.gr όπου θα βρείτε τα πάντα γύρω από τα κουνούπια και την γκάμα εντομοαπωθητικών της εταιρείας.

Ακολουθήστε την ΤΑΙ Α.Β.Ε.Ε, στο facebook https://www.facebook.com/TAI-NON-FOOD-Experts-108514080881628/ και στο Instagram https://www.instagram.com/tai_nonfoodexperts/ για να απολαμβάνετε έξυπνα tips, πληροφορίες, και όλα τα νέα των αγαπημένων σας προϊόντων.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.