Κοινοποίηση


Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν οι φωτογραφίες των δύο Πακιστανών που κατηγορούνται για συγκρότηση και ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση και φέρεται να σχεδίαζαν χτύπημα σε εστιατόριο, ισραηλινών συμφερόντων, στου Ψυρρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χαιντέρ φέρεται να είχε αρχηγικό ρόλο, συντονίζοντας την ομάδα που αποτελούνταν από τον 29χρονο και άλλα τρία άτομα.

Ο 27χρονος και 29χρονος βρίσκονταν παράνομα στη χώρα, τέσσερα και πέντε χρόνια αντίστοιχα. Οι δύο συλληφθέντες ζούσαν στην επαρχία, απασχολούμενοι σε αγροτικές και οικοδομικές εργασίες, ενώ έρχονταν στην Αθήνα όταν αυτό απαιτούνταν, διαμένοντας σε καταυλισμό στα Λιόσια.

Αυτά είναι τα σπίτια που διέμεναν οι συλληφθέντες για τρομοκρατία
Ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων έμενε στη Ζάκυνθο μαζί με άλλους ομοεθνείς του. Κύρια απασχόλησή του ήταν οι αγροτικές και οικοδομικές εργασίες.

Δημοσίευμα του imerazante αποκάλυψε ότι ο 27χρονος διέμενε στον Λαγανά σε ένα απομονωμένο σημείο. Μιλώντας στο Ionian, κάτοικος του νησιού ανέφερε ότι είχε γίνει αστυνομική επιχείρηση με τις αρχές να προχωρούν σε προσαγωγές.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.