Κοινοποίηση


Ο πρόωρος αποκλεισμός στο Champions League και τα ρεπορτάζ που θέλουν τον Λιονέλ Μέσι να έχει αποφασίσει να φύγει στο τέλος της σεζόν έχουν κάνει έξαλλους τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν, οι οποίοι την Τετάρτη (3/5) συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία του κλαμπ και φώναξαν υβριστικά συνθήματα για τον Αργεντίνο και τους Νεϊμάρ και Μάρκο Βεράτι, με τη διοίκηση να παίρνει τα μέτρα της.

Το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό γύρω από την ομάδα αφού για ακόμη μία χρονιά δεν μπόρεσε να διεκδικήσει το Champions League, το οποίο είναι και ο μεγάλος στόχος. Από εκεί και πέρα, το γεγονός ότι ο Μέσι θέλει να φύγει έχει ως συνέπεια να γίνει ακόμη πιο βαριά η ατμόσφαιρα, όπως διαπίστωσε και ο ίδιος ακούγοντας τους οπαδούς να τον βρίζουν.

Πλην του Αργεντίνου, στο στόχαστρο έχει βρεθεί και η διοίκηση όπως και οι Νεϊμάρ και Βεράτι που κατηγορούνται ότι είναι αδιάφοροι, με αποτέλεσμα οι διοικούντες, όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, να αποφασίσουν την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας στα σπίτια των Μέσι, Νεϊμάρ, Βεράτι, όπως και στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.