Κοινοποίηση


Την πεποίθηση πως πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω το φορτίο της εμπορικής αμαξοστοιχίας, που συγκρούστηκε με το μοιραίο τρένο και προκλήθηκε μία εκ των μεγαλύτερων τραγωδιών που είδε ποτέ η χώρα, στα Τέμπη, εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός δικηγόρος ο οποίος εκπροσωπεί μετά το δυστύχημα, οικογένειες θυμάτων της τραγωδίας, ανέφερε κατά τη διάρκεια δηλώσεών του σε εκπομπή του Mega, πως «από την πρώτη στιγμή είπα ότι πρέπει να διερευνήσουμε, σε ποια συχνότητα σε μετωπικές συγκρούσεις τρένων που κινούνται ηλεκτρική ενέργεια, έχει προκληθεί έκρηξη και πυρκαγιά, και διαπιστώσαμε και εμείς αυτό που διαπιστώσατε και εσείς», πως κάτι αντίστοιχο δηλαδή δεν έχει συμβεί πουθενά αλλού στον κόσμο.

Συμπληρώνει στη συνέχεια πως στην περίπτωση των Τεμπών έχουμε μία πρωτοφανή πυρκαγιά, μήκους 80 μέτρων, της οποίας προηγήθηκε έκρηξη.

«Επικεντρωθήκαμε στις ευθύνες των σταθμαρχών και δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με το ποιος και πού φόρτωσε την εμπορική αμαξοστοιχία. Ποιοι φόρτωσαν το τρένο, τι φόρτωσαν στο τρένο και ποιοι οι ιδιοκτήτες των προϊόντων», αναφέρει χαρακτηριστικά.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.