Κοινοποίηση


«Ζουμερό» παρασκήνιο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μιλγουόκι Μπακς φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Μίριν Φέιντερ.

Μέσω του βιβλίου “Γιάννης – Εκτόξευση στα Αστέρια”, η Φέιντερ, αποκαλύπτει τα όσα συνέβησαν στο στρατόπεδο των «Ελαφιών», στη δεύτερη σεζόν του Ελληνα σούπερ σταρ στον μαγικό κόσμο του NBA.

Οπως τονίζει, ο ερχομός του Τζαμπάρι Πάρκερ… ξενέρωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος και δεν το έκρυβε.

«Η καρέκλα του αρχηγού ήταν κενή και ανοιχτή για τους μνηστήρες», εξηγεί ο Οπενχάιμερ (σ.σ. μέλος του τεχνικού team των Μπακς). «Ο Γιάννης δεν σκόπευε να στρώσει το χαλί για κανέναν, αφού πίστευε ότι η θέση του ηγέτη του ανήκε. Είχε τις προδιαγραφές και τις ικανότητες να την κάνει δική του».

«Όταν ο Γιάννης εμφανίστηκε στο γήπεδο για την πρώτη συγκέντρωση ενόψει της περιόδου 2014-15, ήταν βλοσυρός και αγέλαστος. Δεν χαμογελούσε ούτε για ένα δευτερόλεπτο», γράφει η Αμερικανίδα συγγραφέας.

«Η άφιξη του καινούργιου σταρ, Τζαμπάρι Πάρκερ, του είχε χαλάσει το κέφι. […] Ο Γιάννης και ο Πάρκερ συγκρούονταν σε κάθε φάση, σε κάθε άσκηση», αποκαλύπτει.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.