Κοινοποίηση


Τα άτομα που συμμετείχαν μαζί με την 33χρονη γυναίκα στην απαγωγή της 10χρονης αναζητούν οι αστυνομικοί, που έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της και τη φωτογραφία της.

Με αυτό τον τρόπο οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση της απαγωγής του μικρού κοριτσιού ελπίζουν ότι θα λάβουν πληροφορίες για τη δράση της 33χρονης, αλλά και για άτομα που την βοήθησαν ή βρίσκονταν μαζί της.

Η 33χρονη μετά την απολογία της, προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα και οδηγήθηκε ήδη στις γυναικείες φυλακές Θήβας.

Εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι αυτά που έχει πει στους αστυνομικούς η 10χρονη είναι αποτέλεσμα της φαντασίας της, ενώ η υπεράσπισή της αρνείται ότι υπήρξε πρόταση για χρηματική αποζημίωση προκειμένου να κλείσει η υπόθεση.

“Δεν ήταν μόνη της στο διαμέρισμα”

Την ίδια ώρα, ο αδελφός της 10χρονης, θεωρεί ότι στην υπόθεση της απαγωγής, εκτός από την 33χρονη, εμπλέκονται κι άλλα πρόσωπα.

«Η αδελφή μου ξέρει πολλά. Όσο περνάνε οι μέρες έρχονται εικόνες η μια πίσω από την άλλη. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα γιατί σέβομαι την έρευνα. Θα σας πω μόνο ένα πράγμα μόνο. Δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα με αυτήν την γυναίκα» υποστήριξε ο 25χρονος, μιλώντας στο MEGA.

Παράλληλα, το μόνο που εκμυστηρεύτηκε το μικρό κορίτσι στον αδελφό του ήταν ότι δεν μπορεί να κλείσει εύκολα τα μάτια της, γιατί βλέπει συνέχεια το πρόσωπο της αδίστακτη γυναίκας που την άρπαξε από το σχολείο.

«Δεν είναι εύκολο για την αδερφή μου να είναι μέσα στο νοσοκομείο. Σαν παιδάκι με ρωτάει γιατί παραμένει μέσα ενώ δεν είναι άρρωστη. Αν οι αρχές κρίνουν ότι πρέπει να μείνει κι άλλο νομίζω ότι το καλύτερο είναι να μένω μαζί της τα βράδια. Να νιώσει την οικογενειακή ηρεμία που έχει ανάγκη» πρόσθεσε ο 25χρονος.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.