Κοινοποίηση


Κάτοικος της Ανδραβίδας και γείτονας του ζευγαριού έχει μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών ως ο άνθρωπος που μπορεί να κρύβεται πίσω από την τετραπλή τη δολοφονία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, και ύστερα από τα στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα βασικός ύποπτος για την διάπραξη του στυγερού τετραπλού φονικού, στην Ανδραβίδα, θεωρείται ένας άνδρας, ο οποίος διαμένει στην περιοχή, και αναζητείται ήδη από χθες.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του Patrisnews, μέχρι στιγμής, παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας να τον βρει, ο ύποπτος παραμένει άφαντος.

Εν τω μεταξύ, κλιμάκια από την Ηλεία, την Αχαΐα και την Αττική, «χτενίζουν» την περιοχή για την ανεύρεση οποιουδήποτε χρήσιμου στοιχείου, που μπορεί να βοηθήσει τις έρευνες.

Ένα γεγονός το οποίο απασχολεί έντονα τις Αρχές και γεννά ερωτηματικά, είναι γιατί το σπίτι στο οποίο διέμενε η οικογένεια δεν είχε ηλεκτροδότηση.

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα ίσως είναι η αρχή του νήματος που θα τους οδηγήσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.