Κοινοποίηση


Συγκλονίζει ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από το χέρι του συζύγου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς, αναφερόμενος στον συζυγοκτόνο δήλωσε πως «αν υπήρχε θανατική ποινή, θα ήταν τιμή να τράβαγα εγώ τον μοχλό», ενώ περιέγραψε πώς φερόταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην κόρη του.

Παράλληλα εξήγησε πώς του γεννήθηκαν υποψίες, λέγοντας ότι την ημέρα της κηδείας της Καρολάιν, «εκείνος έκλαιγε και θρηνούσε υπερβολικά, περισσότερο ακόμη και από μένα που είμαι ο πατέρας της». Ανέφερε ακόμη πως ο ίδιος είδε τον Αναγνωστόπουλο να ένα πανάκριβο Rolex και θεώρησε «πως δεν μπορεί αυτό να μην τον πήραν οι ληστές…».

Πώς φερόταν στην Καρολάιν
Εδικότερα, όπως είπε στον ΑΝΤ1, «όταν έφυγε η Καρολάιν για να σπουδάσει εγώ και η Σουζάνα της δίναμε από 700 ευρώ ο καθένας για να ζει. Μέσα σε ένα χρόνο το παιδί παντρεύτηκε και έμεινε μαζί με τον πιλότο σε σπίτι. Τότε η Σουζάνα αποφάσισε να της δίνει 250 ευρώ, θεωρώντας πως έπρεπε παρότι παντρεμένη να έχει μία ανεξαρτησία.

Αντ’ αυτού μάθαμε αργότερα ότι ο πιλότος έπαιρνε όλα αυτά τα χρήματα και ακόμη για να πάρει έστω και ένα καφέ του ζητούσε λεφτά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Μάλιστα, δεν την άφηνε να βγαίνει μόνη, παρά μόνο μία στο τόσο με κάποια φίλη της σε μέρος όπου την πήγαινε και την έφερνε ταξί φίλου του, ώστε να έχει τον έλεγχο» είπε ο κ. Κράουτς.

Οι υποψίες και το πανάκριβο ρολόι – «Αν υπήρχε θανατική ποινή…»
Σχετικά με την ημέρα της κηδείας της Καρολάιν και τις υποψίες που του γεννήθηκαν, είπε πως «εκείνος έκλαιγε και θρηνούσε υπερβολικά, περισσότερο ακόμη και από μένα που είμαι ο πατέρας της.

Ένας νευρικός θρήνος που μου έκανε εντύπωση, ενώ τον είδα να φορά ένα πανάκριβο Rolex και θεώρησα πως δεν μπορεί αυτό να μην τον πήραν οι ληστές…»

Όσο για την ποινή που πρέπει να επιβληθεί, στον δολοφόνο του παιδιού του, ο κ. Κράουτς, σημείωσε: «Αν υπήρχε θανατική ποινή στη χώρα θα ήταν τιμή μου να μου επιτραπεί να τραβήξω τον μοχλό και να τον στείλω εγώ στη λήθη».



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.