Κοινοποίηση


Αγρια γυναικοκτονία έλαβε χώρα, το μεσημέρι της Κυριακής, στην Κυψέλη με θύμα μια γυναίκα από το Μπαγκλαντές, την οποία κατακρεούργησε με μαχαίρι ένας ομοεθνής της.

Η άτυχη γυναίκα κατέβηκε από την πολυκατοικία στην οποία διέμενε στη συνοικία της Αθήνας κι εκεί φέρεται να είχε στήσει καρτέρι ο δράστης, ο οποίος τη σκότωσε καταμεσής του δρόμου.

Ο φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με το OPEN, πέταξε το φονικό του όπλο σε παρακείμενο κάδο σκουπιδιών κι αποχώρησε από το σημείο.

Οι κραυγές της γυναίκας σήκωσαν τη γειτονιά και υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες που είδαν το άγριο έγκλημα να διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια τους.

Συνελήφθη ο δράστης
Υστερα από τις περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων, η Αστυνομία συνέλαβε τον δράστη, ο οποίος υποστήριξε ότι είχε οικονομικές διαφορές με τον σύζυγο της άγρια δολοφονημένης γυναίκας, με τον σύζυγο να υποστηρίζει, ωστόσο, ότι δεν υπήρχε καμία διένεξη με τον φερόμενο ως δολοφόνο της άτυχης γυναίκας.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.