Κοινοποίηση


Εντολή να εξεταστεί από ψυχίατρο έδωσε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αιγίου για ένα νεαρό που προκάλεσε σοβαρό επεισόδιο στα γραφεία της Πρόνοιας του Δήμου Αιγιαλείας και, όταν έφτασαν αστυνομικοί για να τον συλλάβουν, τους απείλησε με ένα όπλο το οποίο αποδείχθηξκε ψεύτικο.

Ο δράστης έφτασε στα γραφεία εκτός εαυτού και άρχισε να σπάει ό,τι έβρισκε μπροστά του, ενώ γκρέμισε και την τζαμαρία με ένα τούβλο. Αμέσως μετά, ανέβηκε σε ένα μηχανάκι και τράπηκε σε φυγή, όμως τον καταδίωξαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι τον εγκλώβισαν σε μικρή απόσταση. Παρ’ όλο που δεν γνώριζαν ότι το όπλο που έβγαλε ήταν ψεύτικο, οι αστυνομικοί δεν δίστασαν να ορμήσουν πάνω του και να τον αφοπλίσουν.

Ο δράστης, που έχει προκαλέσει και στο παρελθόν ζημιές ακόμα και στο σπίτι του, προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Αιγίου όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απειλή, απείθεια, αντίσταση και διατάραξη της ομαλής λειτουργίας υπηρεσίας. Όταν ολοκληρωθεί η εξέτασή του από τους ειδικούς, θα αποφασιστεί αν θα εγκλειστεί σε ψυχιατρική κλινική ή θα δικαστεί από το Αυτόφωρο.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.