Κοινοποίηση


Στην αρχή της σεζόν λίγοι θα περίμεναν πως αυτό θα ήταν το ζευγάρι του τελικού του Champions League: Ίντερ και Μάντσεστερ Σίτι. Εν πολλοίς λόγω των Νερατζούρι, οι οποίοι πέρασαν κάτω από τα ραντάρ για πολλούς στη φάση των ομίλων, λόγω και της κακής εκκίνησης στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Η πορεία τους όμως μέσα στο 2023 και στη φάση των νοκ-άουτ τους έφερε στον μεγάλο τελικό, 13 χρόνια μετά την τελευταία τους παρουσία όταν και κατέκτησαν την κούπα κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Αυτή τη φορά θα βρουν απέναντί τους τη Μάντσεστερ Σίτι, το αδιαφιλονίκητο πλέον φαβορί που επιστρέφει σε τελικό μετά το 2021 και την απώλεια του τίτλου από την Τσέλσι.

Το 2013 ήταν ο Μάριο Μάντζουκιτς με την Μπάγερν Μονάχου, το 2015 ο Ιβάν Ράκιτιτς με την Μπαρτσελόνα, το 2019 ο Ντέγιαν Λόβρεν για τη Λίβερπουλ, το 2020 ο Ιβάν Πέρισιτς επίσης για τους Βαυαρούς και το 2021 ο Ματέο Κόβασιτς για την Τσέλσι. Φυσικά στα πέντε τρόπαια της Ρεάλ την τελευταία δεκαετία, δέσποζε ο Λούκα Μόντριτς (όπως και ο Κόβασιτς από το 2016 ως το 2018).

Φέτος; Κροάτης ποδοσφαιριστής υπάρχει μόνο στην Ίντερ και είναι ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς! Αυτό το αξιοπερίεργο στατιστικό εντόπισαν οι φανς στα social media και δεν άργησε η πρόωρη… στέψη στους Νερατζούρι. Η τελική απάντηση θα δοθεί στο χορτάρι, στις 10 Ιουνίου και τον τελικό της Πόλης.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.