Κοινοποίηση


Επεισόδια είναι σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας μετά τη μαζική πορεία που έγινε για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη και άγνωστοι έσπασαν το μνημείο για τα θύματα της Marfin, ενώ έβαλαν και φωτιά σε βαν στη Σταδίου.

Συγκεκριμένα, η ένταση έξω από τη Βουλή μεταφέρθηκε και στους γύρω δρόμους, με αγνώστους να σπάνε τελείως το μνημείο που στήθηκε στη μνήμη της Αγγελικής Παπαθανασοπούλου, του Επαμεινώνδα Τσάκαλη και της Παρασκευής Ζούλιας.

Παράλληλα, έβαλαν φωτιά και σε ένα βαν που ήταν μπροστά από την πλατεία Κολοκοτρώνη.Μάλιστα, η ένταση μεταφέρθηκε και στην Πρυτανεία, όπου άτομα μπήκαν μέσα. Δυνάμεις των ΜΑΤ προσπάθησαν να τα απωθήσουν και έκαναν δύο φορές χρήση χημικών. Εντούτοις, δεν το κατάφεραν, με αποτέλεσμα να κυκλώσουν περιμετρικά το σημείο.

Σημειώνεται, ότι νωρίτερα πραγματοποιήθηκε ειρηνικά μεγαλειώδης πορεία για τη τραγωδία που έγινε στα Τέμπη, καθώς από τη σύγκρουση των τρένων δεκάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.