Κοινοποίηση


Συνεχίζοντας τη σημαντική υποστήριξη των πελατών της στους κλάδους ασφάλισης Υγείας και Αυτοκινήτου με υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, η INTERAMERICAN διαχειρίστηκε, συνολικά, στην Άμεση Ιατρική/Υγειονομική και την Οδική Βοήθεια κατά το πρώτο εξάμηνο φέτος, 218.338 περιστατικά. Παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες λόγω των περιοριστικών μέτρων, η ζήτηση των υπηρεσιών κυμάνθηκε στα επίπεδα του αντίστοιχου εξαμήνου του 2019 (218.141 περιστατικά). Κατά μέσο όρο, ημερησίως, η εταιρεία εξυπηρετούσε με σχετικές υπηρεσίες 1.200 πελάτες.

Η INTERAMERICAN παρουσιάζει στους τομείς Βοήθειας συνεχή βελτίωση και του ειδικού, σύνθετου δείκτη ικανοποίησης πελατών – προτίμησης και διάθεσης για σύσταση της εταιρείας σε τρίτους. Το Net Promoter Score (NPS) επιβεβαιώνει την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, ανερχόμενο κατά τον Ιούνιο στις 79,3 μονάδες, με την Οδική Βοήθεια ειδικότερα να σημειώνει NPS 80 μονάδες.

Συγκεκριμένα στην Άμεση Ιατρική Βοήθεια, κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους η INTERAMERICAN ανταποκρίθηκε σε 13.159 συνολικά κλήσεις. Ο τομέας, κομβικός και για τη λειτουργία του εταιρικού συστήματος υγείας με τη Γραμμή Υγείας 1010 ως πύλη υποδοχής περιστατικών, αντιμετώπισε την ανάγκη κρίσιμης διακομιδής από αέρος με ελικόπτερο ή υγειονομικό αεροπλάνο σε 23 περιστατικά, τα οποία ήδη ανήλθαν μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο σε 36. Η χρήση ασθενοφόρων του ιδιόκτητου στόλου εξυπηρέτησε 2.570 διακομιδές, ενώ παρασχέθηκαν ιατρικές συμβουλές σε 10.537 περιπτώσεις και εξυπηρετήθηκαν 29 περιστατικά και εκτός Ελλάδος. Επισημαίνεται ότι η εταιρεία διατηρεί συνεργασίες για παροχή υπηρεσιών διακομιδής από αέρος και με δήμους της νησιωτικής Ελλάδος, έχοντας προσθέσει από το φετινό καλοκαίρι μια ακόμη, με νησί των Κυκλάδων.

Στον τομέα της Οδικής Βοήθειας, η INTERAMERICAN διαχειρίστηκε από τον Ιανουάριο έως και τον Ιούνιο 205.179 περιστατικά. Ενδεικτικά της ευελιξίας των υπηρεσιών είναι τα επιμέρους στοιχεία: η εταιρεία προσέφερε επιτόπου υπηρεσίες σε 58.775 περιπτώσεις και σε 61.768 υπηρεσίες Autohelp. Μετέφερε, επίσης, 69.344 οχήματα και επαναπάτρισε άλλα 15.292.

Η τηλεματική στην Οδική Βοήθεια: Drive ON

Ιδιαίτερα σημαντική προστιθέμενη αξία στην Οδική Βοήθεια της INTERAMERICAN και της Anytime αποτελεί, από πέρυσι, η χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας με την εφαρμογή Drive ON, που είναι διαθέσιμη για κινητά με Android και iOS. Η εφαρμογή κάνει άμεση την επαφή του πελάτη με την υπηρεσία, καθώς η Οδική Βοήθεια της εταιρείας ενημερώνεται χωρίς να απαιτηθεί τηλεφωνική επικοινωνία και εντοπίζεται αυτόματα η τοποθεσία του καλούντος μέσω GPS. Ο πελάτης πληροφορείται, ταυτόχρονα, για τον χρόνο άφιξης της Βοήθειας και ο ίδιος μπορεί να παρακολουθεί την πορεία προσέγγισης. Είναι χαρακτηριστικό ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία πρόσφατης έρευνας (Μάιος 2020), το 96,1% όσων έχουν χρησιμοποιήσει την εφαρμογή Drive ON για την εξυπηρέτησή τους, δηλώνουν ότι θα την ξαναχρησιμοποιήσουν αν χρειασθεί.

Οι υπηρεσίες της INTERAMERICAN Βοήθειας κατά το πρώτο εξάμηνο 2020

Οδική Βοήθεια

Άμεση Ιατρική Βοήθεια

Επί τόπου υπηρεσίες

58.775

Αεροδικομιδές

23

Autohelp

61.768

Διακομιδή με Ασθενοφόρο

2.570

Ρυμουλκήσεις

69.344

Υπηρεσίες Συμβουλευτικής

10.537

Μεταφορά στην έδρα

15.292

Περιστατικά Εξωτερικού

29

ΣΥΝΟΛΟ

205.179

ΣΥΝΟΛΟ

13.159



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.