Κοινοποίηση


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που έρχονται αυτή τη βδομάδα στις “Άγριες Μέλισσες”, ενώ η επιτυχημένη σειρά φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος της, αφού στα μέσα Ιουλίου θα διακόψει την προβολή της για το καλοκαίρι.

Τον Σεπτέμβριο η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 θα επιστρέψει στους δέκτες μας και τότε θα ολοκληρωθεί η πρώτη σεζόν, λόγω καθυστέρησης εξαιτίας του κορονοϊού, και έπειτα θα ξεκινήσει η δεύτερη σεζόν.

Μέχρι τότε, διάφορα spoilers που κυκλοφορούν αυτές τις μέρες μας δίνουν πληροφορίες για τη συνέχεια του σεναρίου, όπως εκείνο που θέλει τη Θεοδοσία να “καρφώνει” την Ελένη για τον φόνο του Σέργιου και την τελευταία να μπαίνει στη φυλακή.

Παράλληλα, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα ακόμη δυνατό spoiler, το οποίο, όμως, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη και αφορά τη ζωή της Δρόσως κατά τη δεύτερη σεζόν της δραματικής σειράς εποχής.

Παρόλο που πρόκειται για ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, τα σενάρια θέλουν τη δεύτερη σεζόν να έχει άρωμα από τα “Κόκκινα Φανάρια”, την εμβληματική ταινία του Βασίλη Γεωργιάδη.

Όπως αναφέρει το spoiler, η πλοκή θα εξελίσσεται παράλληλα στο Διαφάνι, αλλά θα εξελίσσεται και στην Τρούμπα, στον Πειραιά, τη δεκαετία του ’60.

Η Δρόσω θα τηρήσει τη συμφωνία της, θα δώσει το μωρό στους Σεβαστούς και στη συνέχεια θα φύγει από το χωριό, για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της να γίνει τραγουδίστρια.

Η μικρή αδελφή Σταμίρη θα είναι εξαφανισμένη και η Ελένη θα την ψάχνει, ωστόσο, η Δρόσω θα έχει καταλήξει σε καμπαρέ – οίκο ανοχής της Τρούμπας, όπου θα εκδίδεται.

Υπενθυμίζεται, πως το εν λόγω spoiler δεν έχει επιβεβαιωθεί και οι πληροφορίες παραμένουν εικασίες, ενώ οι συντελεστές της σειράς τηρούν, προς το παρόν, σιγή ιχθύος για αυτή την ιστορία.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.