Κοινοποίηση


Η Ελλάδα θρηνεί και πενθεί για τα 57 θύματα της τραγωδίας των Τεμπών. Με δάκρυα στα μάτια, απαρηγόρητοι και δεκάδες αναπάντητα «γιατί» να τους βασανίζουν, οι δικοί τους άνθρωποι τους αποχαιρετούν.

Αδυνατούν να πιστέψουν ότι δεν θα ξαναδούν τα παιδιά τους, τους συντρόφους τους, τους γονείς τους. Θυμούνται την τελευταία τους επικοινωνία και τα λόγια τους ραγίζουν καρδιές… «Μάνα κοιμήσου, θα αργήσω», «Πάρε με όταν φτάσεις», «Τρακάρανε τα τρένα και σκοτώθηκε κόσμος, έχει πάρει φωτιά», «Ήταν η τελευταία μας αγκαλιά».

Ο πόνος είναι αβάσταχτος. Με μια βαλίτσα στο χέρι, και οι 57 επιβιβάστηκαν το απόγευμα της 28ης Φεβρουαρίου στο μοιραίο InterCity αλλά η μοίρα τους επιφύλασσε το χειρότερο παιχνίδι και το νήμα της ζωής τους κόπηκε στην αιματοβαμμένη κοιλάδα.

Όσοι μένουν πίσω αλλά και όσοι γλίτωσαν ως εκ θαύματος από τη σύγκρουση ζουν έναν εφιάλτη. Το πανελλήνιο «παγωμένο» παρακολουθεί τις εξελίξεις, ενώ το διαδίκτυο έχει πλημμυρίσει με μηνύματα θλίψης, οργής και αγανάκτησης.

Μία από τις αναρτήσεις που ξεχώρισαν και συγκίνησαν ήταν της γυναικείας χορωδίας Chores.
Σε βίντεο που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, οι γυναίκες της χορωδίας φορώντας μαύρες μπλούζες και λευκά παντελόνια τραγουδούν το νανούρισμα «Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά» με τρόπο που θυμίζει εκκλησιαστικό ύμνο.

Το σχετικό βίντεο δημοσιεύτηκε πριν τρία χρόνια στο Youtube, όμως πριν από μερικές ώρες κοινοποιήθηκε και στο Instagram αποτίοντας φόρο τιμής στα παιδιά των Τεμπών προκαλώντας ανατριχίλα.

Δείτε το παρακάτω



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.