Κοινοποίηση


Απίστευτο και όμως αληθινό! Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Αλεξέι Σβεντ δέχθηκε επίθεση από χούλιγκανς το βράδυ της Δευτέρας (1/5) και δη την ώρα που είχε πάει να δειπνήσει σε εστιατόριο μετά την οδυνηρή ήττα της ομάδας του από την Λοκομοτίβ Κουμπάν η οποία στερεί από την ομάδα του στρατού να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στην VTB League.

Στην εν λόγω ενημέρωση η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο παίκτης της ομάδας μας, Αλεξέι Σβεντ, υπέστη επίθεση από χούλιγκανς χθες το βράδυ στην έξοδό του σ’ ένα από τα εστιατόρια της Μόσχας. Ο μπασκετμπολίστας υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι από πτώση και διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Ο παίκτης επικοινώνησε με την αστυνομία για να διερευνήσει το περιστατικό.

Λόγω του τραυματισμού, ο Σβεντ δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στους επόμενους αγώνες της ομάδας. Ευχόμαστε στον Αλεξέι ταχεία ανάρρωση!»



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.