Κοινοποίηση


Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής στην Πυροσβεστική μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στο Λουτρόπυργο Νέας Περάμου, πάνω από την Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, χωρίς να απειλεί σπίτια.

Μάλιστα, η Πυροσβεστική εισηγήθηκε να εκκενωθεί η Άνω Βλυχάδα προληπτικά και οι κάτοικοι να κινηθούν προς Μέγαρα. Οι κάτοικοι έλαβαν και μήνυμα από το 112, το οποίο ανέφερε: “Αν βρίσκεστε στην Άνω Βλυχάδα, εκκενώστε τώρα προς Μέγαρα μέσω Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών Κορίνθου”.

Κανονικά διεξάγεται πλέον, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, από τη μεσαία και αριστερή λωρίδα, η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, από το ύψος των διοδίων Ελευσίνας. Υπενθυμίζεται, ότι η κυκλοφορία είχε διακοπεί λόγω της πυρκαγιάς στον Λουτρόπυργο Νέας Περάμου.

Στο σημείο έχει γίνει μεγάλη κινητοποίηση από την Πυροσβεστική για να μπορέσουν να την περιορίσουν το συντομότερο δυνατό, αποτελούμενη από 55 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 15 οχήματα, 3 ελικόπτερα, εκ των οποίων το ένα για εναέριο συντονισμό και 2 αεροσκάφη. Τις προσπάθειες κατάσβεσης συνδράμουν και υδροφόρες Ο.Τ.Α.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική, δεν απειλούνται σπίτια, ωστόσο στην περιοχή υπάρχουν κάποια κτίρια, πιθανότατα εγκαταλελειμμένα.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.