Κοινοποίηση


Αιγύπτιος ληστής επιτέθηκε σαν λυσσασμένο σκυλί, σε 28χρονο μοντέλο που είχε δηλώσει συμμετοχή σε γνωστό reality, τη δάγκωσε στο χέρι και της άρπαξε το κινητό!

Ένα απίστευτο σκηνικό, σημειώθηκε χθες στις 23:30 στο κέντρο της Αθήνας. Η νεαρή, βάδιζε αμέριμνη επί της οδού Δηληγιάννη και επέστρεφε στο σπίτι της όταν ξαφνικά, είδε να την πλησιάζει ένας περίεργος άνδρας με απειλητικές διαθέσεις.

Χωρίς να προλάβει να αντιδράσει, τον είδε να ορμά καταπάνω της και να προσπαθεί να της αρπάξει το κινητό. Με όση δύναμη είχε, προσπάθησε να το κρατήσει στα χέρια της όμως ο αλλοδαπός ληστής ήταν αποφασισμένος να πάρει με κάθε τρόπο τη λεία του.

Έτσι, ανοίγει διάπλατα το στόμα του και σαν λυσσασμένο σκυλί, της δίνει μια γερή δαγκωνιά στο αριστερό μπράτσο. Το θύμα λυγίζει από τον πόνο με τον δράστη να της αποσπά το iPhone 14pro και να αρχίζει να τρέχει.

Μάλιστα, όπως κατέθεσε το θύμα στο Τμήμα Ασφαλείας Ομόνοιας όπου μετέβη για να καταγγείλει τη ληστεία, είπε οτι ο ληστής, είναι 22-24 ετών, είχε συνεργό ο οποίος εκτελούσε χρέη τσιλιαδόρου ηλικίας 16-17 ετών ενώ δήλωσε με βεβαιότητα ότι και οι δύο ήταν Αιγύπτιοι.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.