Κοινοποίηση


Στο νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” έφτασαν οι τρεις μαθήτριες που επέβαιναν στο σχολικό λεωφορείο και τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του τροχαίου στην Αίγινα, το μεσημέρι της Πέμπτης (04.05.2023).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μία μαθήτρια έχει δύσποια και υπέστη κάκωση στο θώρακα, η δεύτερη μαθήτρια έχει τραυματιστεί πιο ελαφρά και η τρίτη διακομίσθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Το τροχαίο έγινε περίπου στις 13.00, έξω από το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου, και η κινητοποίηση ήταν άμεση για τις τρεις μαθήτριες που αρχικά μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας και μέσα σε δυόμιση ώρες, ολοκληρώθηκε η διακομιδή τους στο Παίδων “Αγία Σοφία”. 

Πώς έγινε το τροχαίο στην Αίγινα

Δύο λεωφορεία ήταν παρκαρισμένα στο πάρκινγκ και «λύθηκε» το χειρόφρενο του ενός, με αποτέλεσμα οι τρεις μαθήτριες να σφηνώσουν ανάμεσα στα δύο μεγάλα οχήματα.

Στον Άγιο Νεκτάριο είχαν πάει εκδρομή οι μαθητές του 5ου γυμνασίου Χαλανδρίου. Οι δύο οδηγοί των λεωφορείων δίνουν καταθέσεις για το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα της Αίγινας.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.