Κοινοποίηση


Ακόμα ένα βίντεο έρχεται σήμερα (09.03.2023) στο φως της δημοσιότητας από τα πρώτα λεπτά μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Το βίντεο έχει τραβηχτεί από έναν επιβάτη, τον Αρσλάν, ο οποίος βγήκε από το βαγόνι 5 και κατέγραψε με το κινητό του τα όσα έγιναν με τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.

Σε αυτό φαίνεται η φωτιά που έχει ξεσπάσει στα βαγόνια, και κόσμο μέσα σε πανικό να φωνάζει και να παίρνει τηλέφωνο δικούς του ανθρώπους.

Ο Αρσλάν, μετανάστης από το Πακιστάν, μιλώντας στο MEGA είπε πως βγήκε έξω από σπασμένα παράθυρα, και τράβηξε το βίντεο. Στη συνέχεια ξαναμπήκε μέσα προκειμένου να βοηθήσει όσο μπορούσε.

«Πήγα 3 μέρες Αθήνα για βόλτα και γύρισα στη Θεσσαλονίκη. Μετά την Λάρισα έγινε το τρακάρισμα. Είδα παράθυρα σπασμένα και βγήκα έξω, και δεν μπορούσα να κατέβω κάτω. Ξαναμπήκα μέσα και μετά άνοιξαν οι πόρτες και βγήκα. Βοήθησα έναν κύριο που έπεσε 3 φορές κάτω και τον έβγαλα έξω».

Στη συνέχεια ανέφερε πως «έπειτα πήγα μπροστά που είχε φωτιά, αλλά δεν μπορούσα να πλησιάσω γιατί ήταν ψηλά πάνω. Ήταν όλα τα βαγόνια τα μπροστά με φωτιά και είχαν αίματα όλα τα παιδιά. ‘Ήρθε και η αστυνομία και η πυροσβεστική. Ήταν πολύ ψηλά δεν μπορούσες να ανέβεις πάνω».



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.