Κοινοποίηση


Ο Στέλιος Ρίμπας, ο πατέρας 25χρονης επιβάτιδας του μοιραίου τρένου που συγκρούστηκε στα Τέμπη, μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» για το πώς σώθηκε η κόρη του. Όπως αποκάλυψε, το κορίτσι βρισκόταν στο βαγόνι 6 και σχεδίαζε να μεταφερθεί στο 2, προκειμένου να φορτίσει το λάπτοπ της, ωστόσο, δεν πήγε, παρέμεινε στη θέση της και σώθηκε.

«Το κορίτσι μου μου τηλεφώνησε λίγα λεπτά μετά το ατύχημα. Όταν γύρισε στην Θεσσαλονίκη νόμιζα πως κέρδισα το τζόκερ. Το παιδί ήταν πολύ τρομαγμένο. Μου είπε πως υπήρχε έκρηξη και καπνός. Στην αρχή, είχε χάσει το κινητό της, μετά το βρήκε και μας ειδοποίησε. Κρύωνε, έτρεμε επειδή ήταν τρομαγμένη, της είπα να σκεπαστεί με κάτι και να απομακρυνθεί από το σημείο. Μετά από λόγο που είδε ασθενοφόρα και αστυνομικούς», είπε αρχικά ο Στέλιος Ρίμπας.

Ο Στέλιος Ρίμπας είπε στη συνέχεια: «Όταν το παιδί γύρισε και είδα πως είχε μόνο ένα χτύπημα στον αυχένα και βλέποντας όλα τα υπόλοιπα, δεν μπορούσα να νιώσω χαρά. Νιώθω μία θλίψη. Αυτό το “πάμε και όπου βγει” νομίζω θα στοιχειώνει όλους τους Έλληνες και αντικατροπτίσει την ελληνική πραγματικότητα. Δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος γατί πολλοί άνθρωποι χάσανε τα παιδιά τους.

Μετά το πρώτο σοκ άρχισε να θυμάται πράγματα που δεν θυμόταν. Ήταν πολύ τυχερή γιατί μου είπε πως ήθελε να πάει στο βαγόνι 2 να φορτίσει το λάπτοπ γιατί η πρίζα που είχε εκεί στο τραπεζάκι της δεν δούλευε. Τελικά είχε και μια κοπέλα δίπλα της που κοιμόταν και για να μην την ενοχλήσει, δεν σηκώθηκε και δεν πήγε στο βαγόνι 2».

Ο κ. Ρίμπας δήλωσε πως την επόμενη μέρα του δυστυχήματος, ένας ψυχολόγος επικοινώνησε με την κόρη του ένας ψυχολόγος, αλλά μετά δεν ξαναπήραν.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.