Κοινοποίηση


Ανάστατη η Ρόδος από την καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος 13χρονης μαθήτριας. Βράζουν οι γονείς της.

Στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου επεστράφη από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου η προκαταρκτική δικογραφία που σχηματίστηκε την περασμένη Παρασκευή, για την διαπίστωση τυχόν τελέσεως του αδικήματος της αποπλάνησης ανηλίκου, ηλικίας 13 ετών, από έναν 47χρονο.

Οπως έγραψε η «Δημοκρατική» οι γονείς του ανήλικου παιδιού κατήγγειλαν ότι ο τελευταίος, γείτονάς τους σε κατοικία της Μεσαιωνικής Πόλης, παρέσυρε το παιδί τους στην οικία του και εκεί το θώπευσε στα απόκρυφά του σημεία. Το παιδί ενημέρωσε τους γονείς του που ενημέρωσαν με την σειρά τους τις αρχές ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του 45χρονου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι γονείς του παιδιού κατήγγειλαν ότι προ 15νθημέρου ενώ το παιδί έπαιζε με την παρέα του, στις 21.30 επέστρεψε στην οικία του ο γείτονας. Προφασίστηκε ότι την χρειάζεται για να τον βοηθήσει σε κάποια δουλειά, την οδήγησε στην οικία του και της προσέφερε να καπνίσει τσιγαριλίκι κάνναβης.
Το παιδί αρνήθηκε και τότε ασέλγησε σε βάρος της, το παιδί αντέδρασε και τράπηκε σε φυγή.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.