Κοινοποίηση


Σάλο έχει προκαλέσει βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, από το 5ο Νηπιαγωγείο Ρεθύμνου, όπου ιερέας ο οποίος είχε προσκληθεί για τον αγιασμό, αποφάσισε να καταχεριάσει όσους φορούν μάσκες αλλά και τα ΜΜΕ, τα οποία αποκάλεσε Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης.

Ο ιερέας, απευθυνόμενος στους γονείς, είπε ότι θα πάει στα σπίτια τους με αποδείξεις. Οι γονείς που προσπαθούσαν να εκφράσουν αντίθετη άποψη, απλά δεν ακούγονταν…

Προσπαθούσαν να του εξηγήσουν ότι βρίσκεται σε σχολείο, μπροστά σε μικρά παιδιά, και ότι κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να ακούει τις ακραίες απόψεις του, αλλά εκείνος συνέχιζε ακάθεκτος.

Ο ιερέας όμως δε σταμάτησε εκεί, αφού άρχισε να κατηγορεί τους διαμαρτυρόμενους γονείς ότι είναι…Συριζαίοι έφτασε μέχρι τον Παύλο Φύσσα, τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, αλλά και τον Ζακ Κωστόπουλο.

Ο Ιερατικός Σύνδεσμος της Μητρόπολης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου εξέδωσε ανακοίνωση όπου τονίζει ότι τα λεγόμενά του σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τα μέλη του Συνδέσμου και προσεύχονται ο εν λόγω ιερέας να καταλάβει το λάθος του.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.