Κοινοποίηση


Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε μια 28χρονη Ελληνίδα επιβάτης της Ryanair η οποία πιάστηκε να καπνίζει στις τουαλέτες του αεροσκάφους! Η «θεριακλού» 28χρονη, διαπιστώθηκε από αεροσυνοδό ότι είχε ανάψει τσιγάρο κατά τη διάρκεια της πτήσης από Λονδίνο και όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και της πέρασαν χειροπέδες.

Το συμβάν σημειώθηκε στις 22:20 της Τρίτης.Η 28χρονη που επέβαινε στην πτήση της Ryanair απο Λονδίνο με προορισμό το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, σηκώθηκε από τη θέση της να πάει στην τουαλέτα. Όμως ο σκοπός της ήταν άλλος. Η γυναίκα μόλις έκλεισε την πόρτα, άναψε τσιγάρο, πιστεύοντας ότι δεν θα γίνει αντιληπτή η παράνομη ενέργεια της. Όμως έκανε λάθος.

Η αεροσυνοδός, που κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά διαπίστωσε πως η νεαρή είχε καπνίσει. «Διαπιστώθηκε από προσωπικό της καμπίνας, ότι είχε καπνίσει εντός της τουαλέτας του αεροσκάφους, παρά τις επιστάμενες αναγγελίες και συστάσεις ότι απαγορεύεται το κάπνισμα παραβιάζοντας, ρητές εντολές του κυβερνήτη με πράξη επικίνδυνη για την ασφάλεια της συγκοινωνίας» αναφέρεται στο διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ.

Αμέσως ενημερώθηκε ο πιλότος και όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Μακεδονία, αστυνομικοί πλησίασαν την 28χρονη και τη συνέλαβαν. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για «Επικίνδυνες παρεμβάσεις στην συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς πλοίων και αεροσκαφών» και σήμερα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.