Κοινοποίηση


Για πρώτη φορά μετά το 2018 και για 13η συνολικά στην ιστορία της η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας, σφραγίζοντας τον τίτλο με το 4-0 επί του Βόλου στην OPAP Arena που ήταν κατάμεστη από νωρίς, με το πάρτι να έχει αρχίσει στη Νέα Φιλαδέλφεια από το πρωί της Κυριακής (14/5) και θα συνεχιστεί για πολλές ώρες ακόμη.

Το αγωνιστικό κομμάτι, είναι η αλήθεια, ήταν το τελευταίο που απασχολούσε όσους ήταν στην OPAP Arena, παρά το γεγονός ότι το πρωτάθλημα δεν είχε κριθεί ακόμη και μαθηματικά. Ουσιαστικά, όμως, όλοι ήξεραν ότι τα πάντα είχαν κριθεί και η επιβεβαίοωση ήρθε στο 16′, όταν ο Τσούμπερ, μετά το γύρισμα του Χατζισαφί, έκανε το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Το πρωτάθλημα ήταν, πλέον, δεδομένο για τους κιτρινόμαυρους και από εκεί και πέρα οι οπαδοί αποθέωναν τους πάντες περιμένοντας το τέλος του αγώνα και οι παίκτες ήλεγχαν πλήρως την κατάσταση, βάζοντας και δεύτερο γκολ πριν το τέλος του ημιχρόνου για να γίνει ακόμη πιο πανηγυρική η ατμόσφαιρα.

Στο 33′ οι Άμραμπατ, Ρότα, Τσούμπερ, Γκατσίνοβιτς συνεργάστηκαν ωραία και ο τελευταίος ήταν αυτός που ολοκλήρωσε τη φάση γράφοντας το 2-0, με τους οπαδούς να συνεχίζουν το πάρτι στις εξέδρες.

Περισσότερα σε λίγο…

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Χατζισαφί, Μουκουντί (67′ Τζαβέλλας), Βίντα, Ρότα (67′ Σιντιμπέ), Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς (52′ Πίνέδα), Άμραμπατ (52′ Ελίασον), Τσούμπερ (52′ Φερνάντες), Λιβάι Γκαρσία.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Αυγερινός, Τάχατος, Ασλανίδης, Πίρινεν, Λούνα, Τσοκάνης, Μεταξάς (80′ Τσελεμπάκης), Κάτσε (63′ Οικονομόπουλος), Σι (46′ Καρτάλης), Άλχο, Γκάγκι (75′ Τριανταφύλλου).

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.