Κοινοποίηση


Η Φάρμα Μπράλου εξέτρεφε ζώα στον Μπράλο Φθιώτιδας και πωλούσε το κρέας στα ομώνυμα κρεοπωλεία. Η απόφαση ελήφθη από τον ιδιοκτήτη Δάμη Πειθή και σύμφωνα με ενημέρωση της ίδιας της εταιρείας «όλα τα καταστήματα λιανικής πώλησης κρέατος, καθώς και τα καταστήματα εστίασης, έκλεισαν».

Η ανακοίνωση αναρτήθηκε στα social media της επιχείρησης και αναφέρει πως «Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αγαπητούς πελάτες της Φάρμας Μπράλου, ότι όλα τα καταστήματα λιανικής πώλησης κρέατος, καθώς και τα καταστήματα εστίασης, έκλεισαν. Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και για την εμπιστοσύνη σας, όλα αυτά τα χρόνια. Σύντομα θα σας ανακοινώσουμε τα σχέδια μας, για τη νέα εποχή».

Φάρμα Μπράλος: Οικονομικά προβλήματα

Κατά πολλούς η συγκεκριμένη εξέλιξη ήταν αναμενόμενη, δεδομένου ότι η επιχείρηση τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Ωστόσο η κατάσταση επιβαρύνθηκε μετά την επιχειρηματική κίνηση να ανοίξει κρεοπωλείο στη Βάρη.

Αναφορικά με την ίδια την φάρμα εκτάσεως 350 στρεμμάτων στον Μπράλο, αναμένεται να εξακολουθήσει στην παρούσα φάση να λειτουργεί σε επίπεδο εκτροφής ζώων.

Καθοριστικό ρόλο φαίνεται ότι έπαιξε και η πανδημία, κατά τη διάρκεια της οποίας μειώθηκαν ακόμα περισσότερα τα έσοδα και τα κέρδη της επιχείρησης. Σταμάτησε και η λειτουργεία του eshop της Φάρμας Μπράλος.

Τέλος, σύμφωνα με το Capital, η Φάρμα Μπράλου ΑΕ είχε ζημίες 365.000 ευρώ επί τζίρου 2 εκατ. ευρώ το 2021 και υποχρεώσεις 1,3 εκατ. ευρώ.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.