Κοινοποίηση


Για νέα, συμπληρωματική καταθέση αναμένεται να κληθεί, τις επόμενες ώρες, η 7χρονη, η οποία κατήγγειλε άγριο bullying σε δημοτικό σχολείο στο Νέο Ηράκλειο.

Ασφαλείς πηγές αναφέρουν ότι το παιδί ήταν ταραγμένο και δεν κατάφερε να δώσεις πολλές λεπτομέρεις σχετικά με το πώς βρέθηκε φιμωμένο και δεμένο στις τουαλέτες του σχολείου.

Το παιδί φέρει σημάδι στο χέρι, το οποίο πιθανολογείται ότι έχει προκληθεί από χαρτοταινία, ωστόσο όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς ποιοι την έδεσαν, η κοπέλα έδωσε ονόματα παιδιών που την ημέρα του συμβάντος απουσίαζαν από το σχολείο.

Όταν, δε, ρωτήθηκε πώς λύθηκε, το κορίτσι απάντησε ότι τη βοήθησε μία συμμαθήτριά του. Ωστόσο όταν οι αστυνομικοί έκαναν ερωτήσεις στη συμμαθητριά της, εκείνη ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε κάτι.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί πιστεύουν πώς κάτι συμβαίνει με το παιδί, αλλά λόγω της ψυχολογικής κατάστασης της 7χρονης δεν μπορούν να οδηγηθούν σε ασφαλές συμπέρασμα.

Ειδική ψυχολόγος της Αστυνομίας αναμένεται να συζητήσει με τη μικρή τις επόμενες ώρες.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.