Κοινοποίηση


Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 21χρονος φοιτητής από τον Βόλο, που τραυματίστηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης (28.02.2023) στην σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. Σημειώνεται πως χθες ο πατέρας του δήλωσε αισιόδοξος και πως επίκειται προσπάθεια αποσωλήνωσής του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 21χρονος φοιτητής από τον Βόλο, που τραυματίστηκε σοβαρά στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Την είδηση πως παραμένει κρίσιμη η κατάστασή του, την επιβεβαίωσε και η θεία του με ανάρτησή της στα social media.

«Εύχομαι οι ψευδείς ειδήσεις να βγουν αληθινές. Παίζουν με τον πόνο μας!» έγραψε η θεία του 21χρονου φοιτητή από τον Βόλο.

Ο 21χρονος για πέμπτη μέρα συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και υπεβλήθη σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις καθώς υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Οι γιατροί ανακοίνωσαν πως παραμένει στη ΜΕΘ και η κατάστασή του είναι σταθερά κρίσιμη.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.