Κοινοποίηση


Μπορεί η Τραμπζονσπόρ να μην τα πάει φέτος τόσο καλά όσο πέρυσι αλλά ο Τάσος Μπακασέτας παραμένει σταθερά ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος, παίκτες της, με αποτέλεσμα η Μπολόνια να προσφέρει 7 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλη ιταλική ομάδα, όπως και από Γερμανία και Πορτογαλία.

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός μέσος βρίσκεται από το 2019 στην Τουρκία, αρχικά για την Αλάνιασπορ και μετά στην Τραμπζονσπόρ, με τη φανέλα της οποίας κατέκτησε και το πρωτάθλημα. Μια επιτυχία στην οποία ο ίδιος ήταν πρωταγωνιστής, με αποτέλεσμα από τότε να είναι συνεχώς υπό παρακολούθηση από ευρωπαϊκές ομάδες, οι οποίες πλέον αρχίζουν τις προτάσεις.

Πριν λίγες εβδομάδες ήταν η Βόλφσμπουργκ αυτή που χτύπησε την πόρτα της Τραμπζονσπόρ και τώρα ήταν η σειρά της Μπολόνια, με τη Fanatik να γράφει ότι το ιταλικό κλαμπ έκανε πρόταση 7 εκατ. ευρώ συν μπόνους. Πρόταση, όμως, που δεν πείθει τους Τούρκους, οι οποίοι, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, υπολογίζουν να πάρουν τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ από την πώλησή του.

Πλην των Μπολόνια και Βόλφσμπουργκ, για τον Μπακασέτα φέρεται να ενδιαφέρεται και η Φιορεντίνα, όπως και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.