Κοινοποίηση


Ο Λιονέλ Μέσι είναι πρωταγωνιστής στα γκράφιτι που σχεδιάζει ο Σαλβατόρε Μπενιτέντε. Ο ΤV Boy μάλιστα είχε στρέψει τα βλέμματα πάνω του όταν έβαλε τον Αργεντινό σε σχέδιο να φιλά τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ένα σχέδιο που έγινε και εξώφυλλο στο γαλλικό περιοδικό France Football. Ο Ιταλός καλλιτέχνης, μάλιστα, είχε εξηγήσει στο Sport24.gr την πηγή έμπνευσής του. Το νέο του σχέδιο με πρωταγωνιστή τον pulga έχει επαναστατικό άρωμα.

Σύμφωνα με το Spor24.gr, επέλεξε να ντύσει τον 33χρονο Αργεντινό σταρ – ο οποίος έχει εκφράσει εγγράφως το αίτημα να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα – στο πρόσωπο του συμπατριώτη του επαναστάτη, Τσε Γκεβάρα (1928-1967), σε έναν τοίχο της Βαρκελώνης.

“Hasta siempre, Comandante”, ήταν η φράση με την οποία συνόδευσε την ανάρτησή του στα social media. O Μέσι εμφανίζεται με τη βαλίτσα στο χέρι ενώ διακρίνονται οι σημαίες των Ιταλίας, Αγγλίας και Γαλλία ως επόμενοι πιθανοί προορισμοί του (Γιουβέντους, Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν-Ζερμέν). Δείτε το:

 

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.