Κοινοποίηση


Την τελευταία του πνοή άφησε ο 60χρονος γιατρός από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος αυτοπυρπολήθηκε το πρωί της Δευτέρας (15.05.2023) έξω από το σπίτι του στα Πεύκα.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ο γιατρός από την Θεσσαλονίκη υπέκυψε στα εκτεταμένα τραύματα παρά την προσπάθεια των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Άνθρωποι που τον γνώριζαν και είχαν εργαστεί μαζί του κατά τη διάρκεια της θητείας του σε μεγάλα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, αναφέρουν ότι ήταν ένας σοβαρός και υπεύθυνος επαγγελματίας που προσέφερε τη ζωή του στον άνθρωπο.

Το τελευταίο διάστημα όμως, όπως ανέφεραν συνάδελφοί του, φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα, με αποτέλεσμα πρωί της Δευτέρας να προχωρήσει σε αυτή την πράξη.

Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για τις πρώτες βοήθειες και εν συνεχεία διεκομίσθη στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» όπου νοσηλευόταν στην Α’ ΜΕΘ. Πηγές του νοσοκομείου σημείωναν ότι ο 60χρονος έφερε εκτεταμένα εγκαύματα στο 80% του σώματός του.

H κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, στα Πεύκα.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.