Κοινοποίηση


Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, όταν ένα αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες και εξερράγη μέσα σε πυλωτή πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα έγιναν λίγο μετά τις 11.30 όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου έφτασε στην οδό Ιουστινιανού όπου διαμένει και μπήκε στην πυλωτή της διώροφη πολυκατοικίας για να σταθμεύσει το όχημά του. Μόλις έσβησε την μηχανή, είδε το αυτοκίνητο να παίρνει φωτιά και δευτερόλεπτα αργότερα εξερράγη.

Ο ιδιοκτήτης πρόλαβε να απομακρυνθεί και, όπως είπαν χαρακτηριστικά κάτοικοι της περιοχής, από τη δυνατή έκρηξη σηκώθηκε όλη η γειτονιά στο πόδι και πετάχτηκαν έξω από τα σπίτια τους. Επιπλέον, ακολούθησαν άλλες 3-4 εκρήξεις και αμέσως ειδοποίησαν την πυροσβεστική η οποία έφτασε στο σημείο με τρία υδροφόρα οχήματα και οκτώ πυροσβέστες που επιχείρησαν για την κατάσβεση. 

Στο σημείο κλήθηκε και η Ελληνική Αστυνομία η οποία έκλεισε τον δρόμο για την κυκλοφορία τριών οχημάτων και απομάκρυνε τους πολίτες για να μην κινδυνεύσουν. Σημειώνεται, ότι από το συμβάν δεν προέκυψε κάποιος τραυματισμός, ωστόσο το αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.