Κοινοποίηση


Η οικογένεια του Ιάσονα πραγματοποίησε πορεία μνήμης που συνέπεσε με την πορεία διαμαρτυρίας για τα Τέμπη και οι γονείς του αδικοχαμένου νεαρού ζητούν δικαιοσύνη δυο χρόνια μετά το τραγικό συμβάν

Δύο χρόνια πέρασαν από το τροχαίο δυστύχημα στη Βουλή, όπου σκοτώθηκε ο 23χρονος Ιάσονας Λαλαούνης. Η οικογένεια του Ιάσονα πραγματοποίησε πορεία μνήμης που συνέπεσε με την πορεία διαμαρτυρίας για τα Τέμπη και οι γονείς του αδικοχαμένου νεαρού ζητούν δικαιοσύνη. Με σήμα την πεταλούδα και σύνθημα «χωρίς δικαιοσύνη δεν υπάρχει ειρήνη» δεκάδες πολίτες διαδήλωσαν για το τροχαίο που είχε γίνει την 12η Μαρτίου και στοίχισε τη ζωή στον Ιάσονα.

Ο 23χρονος οδηγούσε τη μηχανή του στο ρεύμα προς Ευαγγελισμό της Βασιλίσσης Σοφίας όταν αυτοκίνητο με οδηγό υπηρεσιακού οχήματος της Ντόρας Μπακογιάννη έστριψε παράνομα αριστερά από το αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τη μηχανή. Ο Ιάσονας φορούσε κράνος και εκσφενδονίστηκε από τη μοτοσυκλέτα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως ήταν κλινικά νεκρός και η οικογένειά του δώρισε τα όργανα. Η πορεία πραγματοποιήθηκε με πολίτες να διαμαρτύρονται μεταξύ άλλων για την πρόταση του εισαγγελέα να δικαστεί ο οδηγός του ΙΧ για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

«Συλλυπητήρια στους γονείς που έχασαν τα παιδιά τους στα Τέμπη. Πρέπει να παλέψουμε για τη δικαιοσύνη. Αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα θα συνεχίσει ο κόσμος να χάνει τη ζωή του. Ο Ιάσονας ήταν ένα από τα καλύτερα παιδιά. Τι θα έλεγα εγώ για τα τρία μου παιδιά αλλά και για όλα τα παιδιά; Για όλα τα παιδιά θα έλεγα πως είναι καλά παιδιά. Ολα τα παιδιά έχουν μέλλον και θέλω να έχουν μέλλον. Κρίμα που τόσα νέα παιδιά στερήθηκαν το μέλλον τους. Το μέλλον μας είναι τα παιδιά μας, πρέπει να παλέψουμε για τα παιδιά μας» είπε στο STAR η μητέρα του Ιάσονα.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.