Κοινοποίηση

Ο Ζινεντίν Ζιντάν παρουσιάστηκε από την Ρεάλ, τονίζοντας ότι η μοναδική του επιθυμία ήταν να επιστρέψει στον πάγκο της, ενώ προανήγγειλε αλλαγές.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα σπίτι μου. Αυτή η μέρα είναι πολύ ιδιαίτερη», τόνισε αρχικά ο  Ζινεντίν Ζιντάν, στις πρώτες του δηλώσεις ως νέος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης. «Ήθελα να επιστρέψω και να δουλέψω άμεσα στην ομάδα. Έφυγα επειδή το χρειαζόμουν και εγώ και οι παίκτες, έχοντας πετύχει τα πάντα. Ήταν το καλύτερο για όλους. Τώρα, επέστρεψα γιατί ο πρόεδρος μου το ζήτησε. Λατρεύω πολύ την Ρεάλ Μαδρίτης και είμαι εδώ. Χρειαζόμουν ξεκούραση, αλλά πλέον έχω την επιθυμία να επιστρέψω στις προπονήσεις . Αυτή η ευκαιρία είναι πολύ καλή και ίσως να μην είχε συμβεί 4 μήνες νωρίτερα. Ύστερα από 8 μήνες ένιωθα ότι είμαι έτοιμος να δουλέψω ξανά», συνέχισε ο Γάλλος, ο οποίος πήρε την σκυτάλη από τον Πέρεθ, που τον αποθέωσε.

«Η ευθύνη είναι μεγάλη. Το ξέρω καλά. Έπαιξα εδώ και πέτυχα πολλά. Δεν ξεχνάω αυτά που έκανα εδώ, αλλά και τις στιγμές που υπέφερα. Χάσαμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο παρά το γεγονός ότι κερδίσαμε το Champions League», τόνισε ο Ζιντάν, που ρωτήθηκε και για τις αλλαγές που πρέπει να έρθουν στην ομάδα.

  • Ζινεντίν Ζιντάν – Ρεάλ Μαδρίτης: Το εκπληκτικό video της επιστροφής!

«Θα κάνουμε αλλαγές την επόμενη σεζόν, αλλά δεν πρόκειται να αποκαλύψω τίποτα τώρα. Θα μιλήσω με τον σύλλογο και τον πρόεδρο αργότερα. Τώρα, θα πρέπει να σκεφτούμε τα υπόλοιπα παιχνίδια της σεζόν. Θα κάνω τα πάντα ώστε η ομάδα να γίνει καλύτερη».

 

Ο Ζιντάν δήλωσε ότι είχε μόνο μία επιθυμία και αυτή ήταν να επιστρέψει στον πάγκο των μερένγκες. «Έλαβα πολλές προτάσεις, αλλά το μόνο που ήθελα ήταν να γυρίσω στην Ρεάλ. Σκέφτηκα μόνο ένα πράγμα όταν ο Πέρεθ μου μίλησε και ήταν να επιστρέψω. Δεν μπορώ να πω όχι στην Ρεάλ και στον Πέρεθ. Ήθελα να αναλάβω για τον πρόεδρο, τους παίκτες και τους οπαδούς».

  • Ζινεντίν Ζιντάν – Ρεάλ Μαδρίτης: Η προφητική δήλωση

Στη συνέχεια ρωτήθηκε και για την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, που συνέπεσε με τη δική του. «Το πρόβλημα δεν είναι η αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Μας μένουν 11 παιχνίδια και μόνο αυτά θα πρέπει να σκεφτόμαστε. Ο Ρονάλντο είναι μέρος της ιστορίας της Ρεάλ, είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της ιστορίας, αλλά δεν θα μιλήσουμε για αυτόν τώρα».

«Καταλαβαίνω τη θλίψη των Μαδριλένων γιατί έφυγα το καλοκαίρι, αλλά τώρα είμαι έτοιμος. Το να είσαι προπονητής είναι καλό πράγμα, αλλά να το είσαι προπονητής της Ρεάλ είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο. Θέλω να φέρω την ομάδα εκεί που της αξίζει», ολοκλήρωσε.

Δείτε ξανά την παρουσίαση του Ζιντάν

Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.