Κοινοποίηση


Ένα απίθανο περιστατικό έλαβε χώρα στον Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων, στην Εύβοια, με έναν μικρό μαθητή, που αντί να πάει στο νηπιαγωγείο του πήγε… στο δημοτικό.

Τι συνέβη όμως; Όλα έγιναν το πρωί της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου. Το σχολικό λεωφορείο πέρασε για να πάρει τα παιδιά του νηπιαγωγείου και του δημοτικού.

Αφού τα παιδιά επιβιβάστηκαν όλα κανονικά, η πρώτη στάση έγινε στο δημοτικό. Εκεί, ένας μικρός μαθητής του νηπιαγωγείου μπερδεύτηκε και κατέβηκε.

Μάλιστα, μπήκε κανονικά σε σχολική αίθουσα, κάθισε στο θρανίο και πήρε και βιβλία.

Ο μικρός μαθητής έγινε αντιληπτός από τους καθηγητές μετά από ώρες

Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν τρεις ώρες, όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα και το ρολόι να δείξει 11:00 για να γίνει αντιληπτό από τους δασκάλους, ότι το παιδί δεν ανήκε στο σχολείο τους και ήταν μικρότερης ηλικίας.

Αφού έγινε η αντιπαραβολή των ονομάτων με τις λίστες μαθητών, τότε αντιλήφθηκαν τι έχει συμβεί.

Έτσι, ενημέρωσαν τόσο το νηπιαγωγείο του, που επίσης δεν φαίνεται να είχε αντιληφθεί ότι ο μικρός δεν ήταν παρών, όσο και τους γονείς του.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.