Κοινοποίηση


Η αλήθεια είναι ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έχει πει και κάνει πολύ χειρότερα πράγματα από ένα απλό και αθώο σαρδάμ. Στην Ταϊλάνδη, ωστόσο, πήρανε προσωπικά το λάθος που έκανε όταν αναφέρθηκε στη χώρα, αποκαλώντας τη “Θαϊλάνδη”, ακόμη κι αν λίγο μετά το διόρθωσε.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ βρέθηκε πρόσφατα στο Οχάιο και κατά την ομιλία του αναφέρθηκε σε Ταϊλάνδη και Βιετνάμ, λέγοντας ότι πολλές κατασκευαστικές της χώρας του έχουν μεταφερθεί σε αυτές τις δύο χώρες, τους ηγέτες των οποίων μάλιστα είπε ότι εκτιμά. Ούτε αυτό, όμως, άρεσε στην εφημερίδα της Ταϊλάνδης “Thai Enquire”, η οποία σε συνδυασμό με το σαρδάμ του Ρεπουμπλικανού προέδρου θέλησε να τον τρολάρει.

Έτσι, αφού ο Τραμπ αντί για “Thailand” είπε “Thighland” έτσι και η εφημερίδα άλλαξε για λίγο το όνομά της σε “Thigh Enquirer”.

Εφημερίδα της Ταϊλάνδης τρολάρει τον Τραμπ επειδή αποκάλεσε τη χώρα

Αυτό το πείραγμα βέβαια έδωσε τροφή για πολλά χλευαστικά σχόλια σε βάρος του Τραμπ, ενώ η εν λόγω εφημερίδα δεν έμεινε μόνο στην αλλαγή του ονόματος. Έφτιαξε και ένα βίντεο, στο οποίο θέλησε να κοροϊδέψει και όσους υποστηρικτές του προέδρου των ΗΠΑ έσπευσαν να τον δικαιολογήσουν ή να τον στηρίξουν, ενώ ευχαρίστησε ειρωνικά τον Τραμπ για τα διθυραμβικά του σχόλια σε βάρος του αμφιλεγόμενου ηγέτη της χώρας. 



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.