Κοινοποίηση


Στο νοσοκομείο παραμένει ο οδηγός του αυτοκινήτου, που την Τρίτη έπεσε θύμα επίθεσης σμήνους μελισσών στην περιοχή της Πεδής στην Μυτιλήνη.

Την Τρίτη οι επιβάτες ενός αυτοκινήτου με προορισμό την Μονή στο Μανταμάδο Μυτιλήνης, δέχτηκαν επίθεση από ένα σμήνος μελισσών, με αποτέλεσμα δύο άτομα να μεταφερθούν με τσιμπήματα στο Κέντρο Υγείας Καλλονής. Ωστόσο το ένα, ο οδηγός δηλαδή του αυτοκινήτου, εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Μιλώντας νωρίτερα στο Open, δημοσιογράφος του Lesvosnews.gr ανέφερε πως αρχικά για τον οδηγό «νόμιζαν ότι κατέληξε, αλλά τελικά είχε λιποθυμήσει». Ο δημοσιογράφος συνέχισε αναφέροντας πως «επί μία ώρα έδινε άνιση μάχη» με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει, και αρχικά έδωσε την εντύπωσε πως κατέληξε λόγω αλλεργικού σοκ.

«Οι μέλισσες δεν ενοχλούν, αν δεν τις πειράξεις. Το πρωί είχε πάει ο μελισσοκόμος στις κυψέλες για να υπνωτίσει τις μέλισσες με τον καπνό. Στη συνέχεια πήρε το μέλι κι έφυγε. Μόλις ξυπνήσουν οι μέλισσες, είναι επιθετικές», ανέφερε αρχικά.

«Εκείνη την ώρα από το σημείο περνούσε μία πενταμελής οικογένεια με το αυτοκίνητό της. Ο άντρας τότε προσπάθησε να πάει κοντά στις κυψέλες, για άγνωστο λόγο. Τότε του επιτέθηκαν οι μέλισσες. Αυτός έτρεξε και μπήκε στο αυτοκίνητο, όμως από πίσω μπήκε και το σμήνος των μελισσών. Άρχισε μία άνιση πάλη με τις μέλισσες για περίπου μία ώρα και στη συνέχεια ο άνθρωπος λιποθύμησε», συμπλήρωσε.

«Κάποιοι νόμιζαν ότι είχε καταλήξει. Δεν άνοιξε κανένας την πόρτα για να βγουν οι μέλισσες. Από το σημείο πέρασαν και τουρίστες, όμως οι μέλισσες τους τσίμπησαν ελαφρά. Στη συνέχεια, στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, ενώ έφτασαν και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Οι αστυνομικοί έκλεισαν τους γύρω δρόμους κι ενημέρωναν τους οδηγούς να έχουν κλειστά τα παράθυρά τους. Λίγη ώρα αργότερα, άνδρες από τον Συνεταιρισμό Μελισσοκόμων της Μυτιλήνης πήγαν με ειδικές στολές, άνοιξαν την πόρτα και με τον καπνό υπνώτισαν τις μέλισσες κι απεγκλώβισαν τον λιπόθυμο άντρα», κατέληξε.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.