Κοινοποίηση


Ιδιαίτερα χαμηλές πτήσεις καταγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ σε 28 εκλογικές περιφέρειες, καθώς η δυναμική του κόμματος της αριστεράς δεν ξεπερνά στο 20%, περίπου στο 40% της ενσωμάτωσης.

Μεταξύ αυτών η Ανατολική Αττική, η Β’ Θεσσαλονίκης, η Αργολίδα, τα Δωδεκάνησα, οι περισσότεροι νομοί της Μακεδονίας, ενώ την ίδια ώρα η Νέα Δημοκρατία προηγείται σε πέντε περιφέρειες με διαφορές που ξεπερνούν το 30%.

Στον Βόρειο Τομέα της Αττικής η ΝΔ αφήνει μέχρι στιγμής πίσω το ΣΥΡΙΖΑ με 31,42%, ενώ η διαφορά στα Δωδεκάνησα εκτοξεύεται στο 34%.

Στις Κυκλάδες και στη Χίο η διαφορά ξεπερνά το 31% και στις Σέρρες φτάνει το 32,26. Η μεγαλύτερη διαφορά μέχρι στιγμής εμφανίζεται στην Λακωνία όπου η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 35,86%.

Παράλληλα το ΠΑΣΟΚ προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ σε επτά νομού. Το κόμμα κ. Ανδρουλάκη καταφέρνει μέχρι στιγμής να καταλάβει τη δεύτερη θέση σε Αρκαδία, Δράμα, Δωδεκάνησα, Κιλκίς, Λακωνία, Λασίθι και Ρέθυμνο.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.