Κοινοποίηση


Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκαν περίπου στις 9 το πρωί οι 12 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και την επίθεση στους δύο φίλους του.

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με σκυμμένο τοκεφάλι, τα 12 άτομα οδηγούνται αυτήν την ώρα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να συνεχιστεί η δίκη η οποία ξεκίνησε την προηγούμενη Τετάρτη και διεκόπη.

Μόλις οι κατηγορούμενοι βγήκαν με τη συνοδεία αστυνομικών από το όχημα που τους μετέφερε στα δικαστήρια, δεκάδες οπαδοί του Αρη τους αποδοκίμασαν συνθήματα από απόσταση, ενώ στήθηκε κλοιός από τα ΜΑΤ για αποφυγή επεισοδίων. Οι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη θα βρεθούν ξανά απέναντι από τους δολοφόνους του γιου τους, την ώρα που κάνεις δεν έχει παραδεχτεί ότι χτύπησε τον άτυχο 19χρονο με αππτελαπό τους οποίους δεν παραδέχεται ότι χτύπησε τον 19χρονο.

Η δική θα συνεχιστεί αρχικά με την κλήρωση των ενόρκων, την ανάγνωση του κατηγορητηρίου και τις πρώτες καταθέσεις μαρτύρων σχετικά με όσα έγιναν στην αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου του 2022, επί της οδού Θ. Γαζή, στη Χαριλάου.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.