Κοινοποίηση


Σε εκκένωση του σταθμού Λαρίσης, καθώς και δύο ξενοδοχείων σε Μεταξουργείο και Άγιο Παντελεήμονα, προχώρησε η Αστυνομία, λόγω απειλής για βόμβα.Συγκεκριμένα, στις 8:40 έγιναν τηλεφωνήματα που προειδοποίησαν για βόμβα στον σταθμό Λαρίσης και στα ξενοδοχεία Novotel στη Μιχαήλ Βόδα και Stanley στη Θ. Δηλιγιάννη, κοντά στο Μεταξουργείο.

Για τον σκοπό αυτό, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στον παράδρομο Θ. Δηλιγιάννη, στην οδό Οδό Οδυσσέως από το ύψος της Κολωνού ως το ύψος της διασταύρωσης με τη Δηλιγιάννη και στη Μιχαήλ Βόδα από το ύψος της διασταύρωσης με τη Λιοσίων.

«Καθαροί» οι σταθμοί Μεταξουργείο και Σταθμός Λαρίσης μετά την εκκένωση τους έπειτα από τηλεφώνημα για βόμβα

Δεν βρέθηκε κάτι στους σταθμούς του Μετρό «Σταθμός Λαρίσης» και «Μεταξουργείο», αλλά και στον σταθμό του ΟΣΕ πλησίον του πρώτου, έπειτα από τηλεφωνήματα για βόμβα το πρωί της Κυριακής.

Αντίθετα, σε εξέλιξη είναι οι έρευνες στα ξενοδοχεία Novotel στη Μιχαήλ Βόδα και Stanley στη Θ. Δηλιγιάννη, στα οποία υπήρξε επίσης τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας.

Υπενθυμίζεται ότι για το λόγο αυτό διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στον παράδρομο Θ. Δηλιγιάννη, στην οδό Οδό Οδυσσέως από το ύψος της Κολωνού ως το ύψος της διασταύρωσης με τη Δηλιγιάννη και στη Μιχαήλ Βόδα από το ύψος της διασταύρωσης με τη Λιοσίων.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.